Sušená masa
Sušená masa
Přidejte do svého jídelníčku nádech středomořské elegance a vyzkoušejte naše sušená masa, které vás okouzlí svou autenticitou a výraznou chutí. Příprava sušeného masa je dlouhý proces, na kterém si dáváme opravdu záležet. Maso nejprve naložíme na několik týdnů do směsi soli a aromatického koření, což masu dodá jedinečnou chuť a vůni. Následně maso sušíme po dobu několika měsíců, než dosáhneme optimální struktury a intenzivního aroma.
Vychutnejte si každý plátek coppy, pancetty či guanciale ve spojení s kvalitním vínem a přeneste se do slunné Itálie. Ať už si chcete zpestřit každodenní jídelníček, nebo hledáte ideální pochoutku k dobrému vínu, naše sušená masa vás nezklamou.
Sušená vepřová krkovice, nebo-li coppa je tradiční italská delikatesa s bohatou, kořeněnou chutí s lehce nasládlými tóny.
Sušený bok - nebo-li pancetta - je italský druh slaniny s převažující chutí pikantního pepře.
Sušený lalok - nebo-li guanciale - je italská specialita s vysokým obsahem tuku a lehce kořeněným aroma.