Pár slov o nás

logo návrhTaky máte takový blažený pocit, když si dáte něco dobrého na zub a poškádlíte své chuťové buňky?

My ten pocit zbožňujeme! A chceme ho zažívat co možná nejčastěji. Tak jsme dali hlavy dohromady, my tři kluci, s vášní pro jídlo, s vášní pro chuť, a vydali se na společnou cestu světem chutí a vůní. A tak vzniklo Delmico.

Jelikož jsme ale nikde nenašli žádný sešit zázračných receptů po babičce, vymýšlíme všechny recepty sami. A protože máme rádi nejen ty naše české chutě, připravujeme pro vás pochoutky inspirované chutěmi z celého světa.

„Žijme život s chutí“

Honza a Marco mají plnou hlavu nápadů na nové dobrůtky a tak jsou hodiny a hodiny zavřeni v kuchyni a zkoušejí nejrůznější kombinace surovin, koření, chutí a vůní, aby z nich pak vzešlo něco, na čem si vy pochutnáte. Své bohaté kuchařské zkušenosti přenášejí do každého receptu tak, abyste v každé skleničce, v každém balení našli ty správné intenzivní a smyslné chutě. Protože CHUŤ, to je to, o co nám jde nejvíc. 

Každý měsíc se můžete těšit na nějakou novinku z naší "dílny" inspirovanou ať už naší českou, tak i třeba italskou, francouzskou nebo například i exotičtější vietnamskou kuchyní. 

 

Honza

Honza Pscheidl
honza@delmico.cz

Má na starosti výrobu a je hlavním tvůrcem receptur

Honza má vystudované hotelnictví a gastronomii. Své zkušenosti získával nejdříve na zahraničních stážích v Německu a poté působil jako Demi chef restaurace hotelu Alcron v Praze pod vedením šéfkuchaře Romana Pauluse. Jeho další kroky vedly na rodnou Šumavu, kde několik let působil jako Executive chef ve známé Hospůdce u Štěpána. Tam se také dostal k tvorbě receptur a samotné výrobě paštik, fermentovaných uzenin, masových a zeleninových konzerv a džemů a zjistil, že to je přesně to, čemu by se chtěl profesně věnovat. Postupně získával zkušenosti s vedením výroby a technologické zkušenosti v oblasti konzervárenství. Když se pak naskytla možnost založit si vlastní firmu, neváhal ani chvíli.

Ve volném čase se rád věnuje rodině, zejména svým dvěma synům.

Marco

Marco Giampaoli
marco@delmico.cz

Stará se o vývoj nových produktů a tvorbu receptur

I když by se podle jména mohlo zdát, že Marco je cizinec, své kořeny má zapuštěné v Česku. Své italské předky však nezapře. Studoval podnikovou ekonomiku a management, ale během studia čím dál více tíhnul k vaření, které ho nakonec naplno pohltilo.

Své zkušenosti získal na mnoha zahraničních stážích v michelinských restauracích v Itálii a Anglii, včetně stáže v Londýně v Gordon Ramsey restaurant. Působil na pozici Sous chef a následně i jako Chef de cuisine v Aromi restaurant, která byla vyhlášena 11. nejlepší italskou restaurací roku 2019 dle světového žebříčku „50 top Italy“.

Ve volném čase rád cestuje, listuje kuchařkami a sportuje.

Michal

Michal Doležal
michal@delmico.cz

Obchod, marketing, finance a provoz, to je jeho doména

Michal vystudoval silnoproudou elektrotechniku, ale protože to bylo v době, kdy se u nás začaly objevovat první osobní počítače, začalo ho to táhnout k počítačům a později k internetu.

Hned po maturitě si založil vlastní firmu a podnikal v oblasti obchodu a služeb a následně pak v tvorbě internetových obchodů a prezentací pro významné značky jako např. Planeo, Sencor, Sodastream a další. Staral se o technologickou podporu při rozjezdu několika firem, zavádění procesů, finanční plánování, tvorbu marketingových strategií. 

Jeho vášní je dobré jídlo a v Delmicu si tak uskutečňuje svůj sen spojení dobrého jídla a podnikání.

Ve volném čase se věnuje své dceři, rád vaří a občas potrápí tělo na golfu.

Zpět do obchodu
Garance chuti

Garance chuti

Garantujeme, že vám bude chutnat a kdyby přesto náhodou nechutnalo, vrátíme vám peníze. Více o tom, proč si tak věříme, najdete na stránce Garance chuti.